Tervetuloa Killinkoskelle!

Kyläelämää - Killinkosken Blogi, esittelee Virtain Killinkosken, ainutlaatuisen, historiallisen teollisuuskylän tapahtumia ja historiaa.

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Wanha tehdas avoinna kesän ajan

Wanhan tehtaan kohteet avautuivat jälleen 1.6.2010 kesän ajaksi, ollen auki aina elokuun loppun asti (syyskuussa rajoitetut aukioloajat), juhannuksena suljettu.

Juhannuksesta puheen ollen, kaunista ja hauskaa tulevaa juhannusta kaikille! Mikäli sääolot sallivat, poltetaan perineinen juhannuskokko Killinkosken uimarannalla 25.6. klo 21.00. Tervetuloa seuraamaan juhannuskokkoa!

Wanhan tehtaan uudet pysyvät kohteet 2010:


Wanhan tehtaan uusi pysyvä näyttelykohde on Mikkelikutomon hallitilassa sijaitseva nostalginen nalle- ja leluaiheinen "Nostalgiset lelut"-näyttely, joka koostuu osasta Rita Halttusen laaja nukke- ja lelukokoelmaa. Näyttely on kaunis nähtävyys niin pienille kuin isoillekin kävijöille.


Toinen uusi kohde samaisessa hallitilassa on entisajan Parturi-kampaamomuseo, jossa esillä on Killinkoskella toimineen parturi-kampaamon välineistöä aina 1930-luvulta nykypäivään. Näyttely koostuu Eila Hömmön kokoelmasta. Kuva: Rita Halttunen.


Anneli Di Francis ajtuksia herättävän "Juoru"-maalauksensa vierellä. Hautomo-nimeä kantava näyttely on auki vielä kesäkuun loppuun asti näyttelytila Killin Kalleriassa.


Pekka Niiranen, EFIAP, "Linnasaaren kansallispuistosta Rujan rannoille"-valokuvanäyttelyn upeita luontokuvia voi ihastella Kamerataivaan galleriatilassa kesäkuun ajan.



Suuren suosion viime kesänä saavuttanut japanilaisen valokuvaajan Kiyomi Sanefujin "Riisipelto ja joki - Ihmisten ja luonnon juhlaa Tagawassa" -näyttely on nähtävissä Mikkelikutomon tilassa kesäkuun ja elokuun.




Päivittänyt: Linda (sihteeri)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti